Tanja Vahvelainen

Uhripyramidihuijaus


Ivan Puopolo kävi Nyt-liitteen lähettämänä feministien tapahtumassa ja törmäsi vähemmän yllättäen keskusteluihin hierarkkioista. Valkoisena miehenä hänen piti useammassakin workshopissa olla hiljaa ”etuoikeutetun asemansa” vuoksi.

 

Tämä feministien uhripyramidi lienee useimmalle tuttu. Mitä korkeammalla pyramidissa on, sitä vähemmän etuoikeutettu on, ja mitä alempana pyramidissa on, sitä etuoikeutetumpi on. Valkoiset, lihaa syövät, heteromiehet ovat pyramidin alinta kastia, ja sitten ylemmäs mennään jokseenkin tällaisessa järjestyksessä: Aasialaiset, valkoiset naiset, vammaiset, tummaihoiset, romanit, homoseksuaalit, lesbot, transihmiset, pakolaiset ja pyramidin huipulla on muslimimiehet.

Moni nykykoomikko selittää pyramidin tällä tavoin: ”Komiikassa pitää lyödä ylöspäin, ei alaspäin.” Tällä viitataan siis siihen, että huumorissa pitäisi tehdä pilaa etuoikeitetuista ja jättää pilkkaamatta vähemmän etuoikeutettuja. Esimerkiksi siis stand upissa ei olisi tämän mukaan soveliasta naureskella vaikka liikuntarajoitteisille. ”Haha. Eivät pääse portaita ylös. Haha.”
Tämä on aivan ymmärrettävä vaatimus, mutta ovatko esimerkiksi naiset verrattavissa vammaisiin? Tai maahanmuuttajat?

Monesti esimerkiksi maahanmuuttaja- ja/tai naiskiintiöitä koulu- ja työpaikkoihin perustellaan sillä, että otetaanhan vammaisetkin erikseen huomioon yhteiskunnassa. Tämä vertaus kuitenkin ampuu itseään jalkaan, koska tässä jotenkin oletetaan, että naiset ja maahanmuuttajat ovat automaattisesti huonompia, kuin valkoiset miehet. Jos siis halutaan rikkoa käsitys, että valkoiset miehet ovat ylivertaisia, tämä keino on siihen erittäin huono. Tämä pikemminkin vahvistaa tuota vanhoillista käsitystä. Lisäksi kun sitten naisia pääsee töihin kiintiöiden kautta, se saa muut työntekijät olettamaan, että henkilö on saanut paikan sukupuolensa, ei osaamisensa perusteella. Tämä tahraa myös niiden naisten maineen, jotka ovat rautaisia ammattilaisia.

Oikeasti sukupuoli (tai vaikka seksuaalinen suuntautuminen) ei kerro mitään ihmisen kyvyistä, saati asemasta yhteiskunnasta. Vaikka on totta, että globaalisti katsottuna isoilla johtajapaikoilla on paljon valkoisia miehiä, niin ei siitä tavallinen suomalainen rekkakuski-Reiska pääse osingoille. Miehillä ei ole mitään globaalia kommunistista salaseuraa, että kun jotkut miehet pärjäävät todella hyvin, niin se johtaisi siihen, että kaikki miehet hyötyvät. Bill Gates voi mussuttaa kaviaaria kultaisessa porealtaassaan, mutta Reiska jatkaa roskien kuljettamista palkalla, joka juuri ja juuri kattaa hänen arkensa yksinhuoltajaisänä. Olisi järjenvastaista käskeä Reiskaa pitämään turpansa kiinni sen vuoksi, että hän on jotenkin ”etuoikeutettu.”

Uhripyramidi on siis huono, koska se olettaa yhteiskunnallisen aseman pelkän syntyperän perusteella, sekä pitää ihmisiä yksilöiden sijaan kollektiivien jäseninä. Mutta tämä ei ole uhripyramidin ainoa vaje. Yksi ongelma on myös se, että pyramidin kärjessä (= ”kaikista heikoimmassa asemassa”) on muslimimiehet, jotka todellisuudessa (katsoen kokonaisuutta, ei yksilöitä) eniten alistavat kaikkia muita ihmisryhmiä, kuten vaikka homoseksuaaleja ja naisia. 
Kuitenkaan feministien mukaan tämän ihmisrymän toimintaa ei saisi kritisoida, koska se on aina joko ”rasismia” tai ”islamfobiaa.”

Isoin ongelma tässä uhripydamidissa kuitenkin tulee siitä, mikä ihmisryhmä sieltä puuttuu; nimittän muslimitaustaiset naiset. En ihmettele ollenkaan, että esimerkiksi tunnetut ex-muslimit, ensimmäisen aallon feministit; Mona Walter ja Ayaan Hirsi Ali inhoavat kolmannen (ja neljännen) aallon feministejä. He koettavat puhua muslimitaustasten naisten kokemasta sorrosta, mutta saavat nykyfeministeiltä lähinnä haukkumisia ja syytöksiä niskaansa. Muslimitaustaiset naiset ovat ihmisryhmä, josta ei saisi edes puhua.

Tiedättekö muuten miksi teloitettaville laitetaan kasvot peittävät huput päähän? 
- Jotta heitä ei mieltäisi ihmiksi ja heidät olisi täten helpompi tappaa.
Burkhakieltoa ajavat tahot feministit tuppaavat näkemään muslimivihamielisinä (oikeasti muslimimiesvihamielisinä) ja siksi vastustavat burkhakieltoa, vaikka todellisuudessa burkhakieltoa ajetaan sen vuoksi, että muslimitaustaisten naisten ihmisoikeudet paranisivat.

Feministeillä on kummallinen tapa tehdä itsekeksimistään asioista kuten ”miesselittämisestä” ja ”mieshaarasta” aivan valtavia yhteiskunnallisia ongelmia, mutta sitten globaalissa mittakaavassa kaikkein sorretuinta ihmisryhmää he eivät tunnu näkevän edes ihmisinä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän SeppoPuurunen kuva
Seppo Puurunen

”Feministeillä on kummallinen tapa tehdä itsekeksimistään asioista kuten ”miesselittämisestä” ja ”mieshaarasta” aivan valtavia yhteiskunnallisia ongelmia, mutta sitten globaalissa mittakaavassa kaikkein sorretuinta ihmisryhmää he eivät tunnu näkevän edes ihmisinä.”

Ehkäpä he näkevät tuon kulttuurin valkoisen miehen heikkona kohtana...

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

Jossain vaiheessa, about silloin kun narsistiset lesbot valtasivat feminismin linnakkeet, eksyttiin tieltä lopullisesti. Syntyi kultti, jota seurataan ajattelematta. Siitä tämä järjetön typeryys johtuu.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Mitä olen seurannut näitä todella "kilahtaneita" ressukka femakoita, tulee mieleen lähinnä:

a. Ei ole napannut parisuhdemarkkinoilla

b. Tehneet oman valinnan ja saaneet oman sian

c. Laittaneet toivonsa, josko maahanmuuttajasta saisi itselleen miehen, viehtymys patriarkaalisiin ja fundis ukkoihin. (evoluutio nääs, kelvolliset geenit), monella oma lehmä ojassa, ei saa syrjiä omaa ukkoa, se on rasismia.

d. Vähemmän tiedetty ja kiusallinen Feminismille asia on, että heidän keskuudessaan euroopan suurin seksisymboli on Breivik ja muut massamurhaajat, rikolliset etc. Menee tuonne kelvollisiin geenijuttuihin.

e. Rasismi keskustelu on Naisten juttu ja Islam. Mutta ovat itse rasistisia Aasialaisia naisia ja heidän uskontojaan kohtaan "Ne vie meidän miehet, koti-orja"

Viestini radikaali femakoille on, kun alat solvaamaan valkoista miestä!!! Täältä pesee samalla mitalla ja osataan täälläkin tuo v***lu

Käyttäjän VilleHeiskanen kuva
Ville Heiskanen

Tausta näihin hierarkioihin käy ilmi esim. tästä linkin videosta, jos aihe kiinnostaa enemmän "The Architects of Western Decline - A Study on the Frankfurt School and Cultural Marxism" https://www.youtube.com/watch?v=C7lhWp7G9rA

Yksinkertaistettuna kommunismin/sosialismin ideologista ihannetta ei voitu saavuttaa lännessä demokraattisesti, joten "älymystö" lähti luomaan uutta ihmistä unohtaen tarkoituksellisesti sen biologisen puolen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset