Tanja Vahvelainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Auditoikaa Fiva

Finanssivalvonta sekoilee kiusaksemme

Kävin tässä maksamassa laskua Nordeassa. Piti mennä paikan päälle, kun verkkotunnukset ja kortti olivat toisessa osoitteessa. Jonotin tunnin ja päästyäni kassalle ladoin rahat tiskiin maksua varten sekä henkkarit viereen. Helmikoruin koristeltu nuori pankkihenkilö sanoi, ettei onnistu, jollen anna kuittia käteisen alkuperästä. Sanoin että en pidä tapanani kantaa palkkakuittia mukana. Neiti kutsui konttorin päällysmiehen paikalle. Hänen mukaansa käteisellä maksettaessa omaa laskua on 20€ jo suuri summa ja nostotosite vaaditaan Finanssivalvonnan vaatimuksesta.

Finanssivalvonta ei ole tehtäviensä tasalla - Oravan tulosvaroitus

Orava-asuntorahasto antoi tulosvaroituksen – osakekurssi putoaa (HS 3.2.2016) ei tule yllätyksenä kenellekään, joka on tutustunut Oravan liiketoimintamalliin ja historiaan, mutta Hesari ei ole vieläkään löytänyt villakoiran ydintä:

Orava asuntorahasto ja Finanssivalvonnan korruptio

Koska HS uutisoi tänään 17.11.2016: Orava-asuntorahaston liiketoimintamalli yskii – Yhtiö ei pysty ostamaan lisää asuntoja ja osakkeen arvo on sukeltanut, on taas aika kerrata mennyttä, kuten vanhoissa sarjoissa ikään:

30.12.2010: Orava asuntorahasto perustetaan

23.9.2013: Kauppalehden "Orava, uutta verta pörssiin" ketju avataan

24.9.2013: Orava asuntorahasto listautuu Helsingin pörssiin

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä